U poslednje vreme na srpskom tržištu pojavljuju se uvek novi proizvodi koji pokušavaju u što većoj meri da zadovolje rastuće potrebe za što većim standardom boravka. Ovde spadaju i uređenje i unutrašnja dekoracija boravišnih prostorija i time takođe ukrasni plafonski, zidni i podni profili. Domišljatom upotrebom i kombinacijom ukrasnih profila možemo da promenimo i svakodnevne prostorije i na taj način zajedno sa odgovarajućim kombinacijama boja zaokružimo izgled naših domova.

Završne podne letve imaju više funkcija: prekrivaju prorez između podne obloge i zida, omogućavaju lakše čišćenje i ujedno štite zid od oštećenja, skrivaju kablove električne instalacije i omogućavaju nameštanje rasvete. Pored toga predstavljaju i dekorativni element koji može da istakne određeni stil ili da ispravi odnose u prostoriji.

Podne letve Noel&Marquet Floor styl su izrađene od postojanog materijala koji je ujedno čvrst i jednostavan za sečenje i dizajniranje. Pošto mogu da se oboje, veoma lako ih je prilagoditi svim vrstama podnih i zidnih obloga. U slučajevima kada kombinujemo različite podne obloge u jednoj prostoriji, podne ukrasne letve Noel&Marquet Floor Styl čine pravi izbor.

Završne lajsne mogu izgledati beznačajno, ali one imaju važan zadatak u prostoriji: štite zidove od slučajnih udaraca i tragova od metle i usisivača, a istovremeno utiču na estetiku i stoga moraju biti u skladu sa vratima i nameštajem kuće. Naročito ako se odlučimo za ugradna vrata, gotovo obavezan izbor je ugradna lajsna koje obezbeđuju homogenost zida, konzistentnost završnih obrada i odsustvo izbočina na zidu.

Eclisse Sintesis krajnje lajsne

Mogu se koristiti za zidove od cigle i zidove od gipsanih ploča, mogu se postavljati i pored stepenica. Ugradne letvice su u ravni sa površinom zida, bez izbočina. Proizvod namenjen opremanju prostorija u kući na elegantan, moderan i minimalistički način.

Lajsne se mogu osvetliti LED rasvetom i mogu se koristiti pored stepenica.

Eclisse Shodo krajnje lajsne

Aluminijumske završne letvice u ravni sa zidom. U kombinaciji sa ECLISSE Shodo dovratnicima, one upotpunjuju koncept kompletne kolekcije, definišu oblik i zapreminu prostorije jednom kontinuiranom linijom. Sve, naravno, sa nultom debljinom.

Eclisse Delta krajnje lajsne

Jedina kosa lajsna, novi dizajn na pola puta između lajsni u ravni sa zidom i tradicionalnih konveksnih lajsni. Apsolutna novina na tržištu i novi način razmišljanja o podnim lajsnama. Sa prednje strane daje iluziju lajsne koja je u ravni sa zidom, dok gledano sa strane otkriva nagnutu zapreminu koja se diže od poda do susreta sa površinom zida.

Usklađene sa vratima iz kolekcija ECLISSE Sintesis i ECLISSE 40, upotpunjuju raznovrsnu i ekskluzivnu liniju proizvoda koji opremaju prostor od poda do plafona.

YouTube

Ovaj sadržaj obezbeđuje YouTube. Klikom na „Reprodukuj video“ prihvatate i smernice (kolačići, uslovi korišćenja itd.) YouTube provajdera (više informacija možete dobiti od YouTube provajdera).

Pustite video

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
×

Pre nego što završimo vašu prijavu...

Klikom na polje „DA“ dole potvrđujete da prihvatate naša obaveštenja o marketingu (kompanije Kalcer d.o.o., Slovenija) e-poštom do otkazivanja. U svrhu obaveštavanja putem e-pošte, zadržavamo e-adresu, ime i prezime. U svakom trenutku možete pregledati svoje podatke i zatražiti da se isprave ili potpuno izbrišu ili da opozovete ovu saglasnost. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Poslednji korak

Da li nam dozvoljavate da snimamo i čuvamo prikaze primljenih poruka i klikove na veze u primljenim porukama? Kako se trudimo da primaocima pošaljemo najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj, želeli bismo da merimo odgovore na poslate poruke. Za bolju i precizniju ponudu i prilagođavanje daljih poruka automatski obrađujemo lične podatke, analiziramo, profilišemo i procenjujemo zainteresovanost naših kupaca. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Prijava je istekla...

Sačekajte nekoliko trenutaka.

8.0matejm