Obloge od lakih građevinskih ploča imaju ograničenu sposobnost podnošenja opterećenja predmetima koji su pričvršćeni na zidove, kao što su viseći ormari, police ili drugi teži elementi koji su pričvršćeni samo na zidove. Lakše predmete (nekoliko kg) možemo okačiti tako što ćemo ih pričvrstiti na ploče, teže moramo pričvrstiti na profile, a za veća opterećenja je potrebno napraviti posebne noseće konstrukcije. Moramo uzeti u obzir da će se zahtevi korisnika vremenom menjati, pa je potrebno graditi tako da kasnije premeštanje opreme ne bi prouzrokovalo velike troškove ili rušenje i zamenu zidova. Upotrebom posebnih, značajno tvrđih ploča mogućnosti pričvršćivanja se bitno povećavaju.

YouTube

Ovaj sadržaj obezbeđuje YouTube. Klikom na „Reprodukuj video“ prihvatate i smernice (kolačići, uslovi korišćenja itd.) YouTube provajdera (više informacija možete dobiti od YouTube provajdera).

Pustite video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUmlnaXBzIC8gSGFiaXRvIC0gdnlzb2tvcGV2bm9zdG7DrSBzw6Fkcm9rYXJ0b24iIHdpZHRoPSIxMTQwIiBoZWlnaHQ9IjY0MSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC81X3ZtY1VmcGYxRT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
×

Pre nego što završimo vašu prijavu...

Klikom na polje „DA“ dole potvrđujete da prihvatate naša obaveštenja o marketingu (kompanije Kalcer d.o.o., Slovenija) e-poštom do otkazivanja. U svrhu obaveštavanja putem e-pošte, zadržavamo e-adresu, ime i prezime. U svakom trenutku možete pregledati svoje podatke i zatražiti da se isprave ili potpuno izbrišu ili da opozovete ovu saglasnost. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Poslednji korak

Da li nam dozvoljavate da snimamo i čuvamo prikaze primljenih poruka i klikove na veze u primljenim porukama? Kako se trudimo da primaocima pošaljemo najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj, želeli bismo da merimo odgovore na poslate poruke. Za bolju i precizniju ponudu i prilagođavanje daljih poruka automatski obrađujemo lične podatke, analiziramo, profilišemo i procenjujemo zainteresovanost naših kupaca. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Prijava je istekla...

Sačekajte nekoliko trenutaka.

8.0matejm