Balkonska ograda

Mnogo pažnje bi trebalo posvetiti i balkonu prilikom obnove fasade. Stara balkonska ograda kvari izgled nove fasade. Ako nam pogled odvrati pažnju metalnom ogradom, možemo ga delimično ili u potpunosti prekriti Cetris pločama ili J.Hardie pločama. Ograda koja barem delimično štiti pogled na balkon ili terasu pruža potrebnu privatnost, a ujedno ujedinjuje izgled svih balkona u višestambenim zgradama. Fasada kuće sa ovako obnovljenim balkonima je kompletnija i jednostavna za održavanje.

Balkonska ograda Cetris
Balkonska ograda Cetris

Cetris cementne ploče testirane su na balkonima. Mogu se koristiti sirove, neobojene ili obojene fasadnom bojom. J.Hardie paneli su već obojeni u 21 nijansu.

Izolacija spoljnih zidova pored balkona

Obično smo ograničeni prostorom, pošto su otvori za prozore i vrata u tim zidovima veliki. Zbog toga se za izolaciju zidova koriste tanje izolacije, kao što je pur-pir izolacija ili vakumski izolacioni paneli Va-Q-vip.

Izolacija betonske ploče

Cetris

Kada je balkon izrazit termički most, može se izolovati odozdo i odozgo. Čak je i u takvim slučajevima poželjna tanja izolacija.

Za izolaciju balkona s donje strane, koristite Va-Q-vip vakumske izolacijske ploče, koje su zakačene između letvica i prekrivene fasadnim pločama Cetris, J.Hardie ili drvenim oplatama.

Izolacija podne povšine balkona ograničena je visinom praga na balkonskim vratima. Pogodno rešenje je JUB Hidrosol balkonski sistem, u kome se snažna EPS izolacija učvršćuje posebnim tvrdo ojačanim malterom po kome može da se hoda.

×

Pre nego što završimo vašu prijavu...

Klikom na polje „DA“ dole potvrđujete da prihvatate naša obaveštenja o marketingu (kompanije Kalcer d.o.o., Slovenija) e-poštom do otkazivanja. U svrhu obaveštavanja putem e-pošte, zadržavamo e-adresu, ime i prezime. U svakom trenutku možete pregledati svoje podatke i zatražiti da se isprave ili potpuno izbrišu ili da opozovete ovu saglasnost. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Poslednji korak

Da li nam dozvoljavate da snimamo i čuvamo prikaze primljenih poruka i klikove na veze u primljenim porukama? Kako se trudimo da primaocima pošaljemo najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj, želeli bismo da merimo odgovore na poslate poruke. Za bolju i precizniju ponudu i prilagođavanje daljih poruka automatski obrađujemo lične podatke, analiziramo, profilišemo i procenjujemo zainteresovanost naših kupaca. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Prijava je istekla...

Sačekajte nekoliko trenutaka.

8.0matejm