Ravni krovovi omogućavaju dodatnu površinu koja je u svakom slučaju funkcionalna. Površina ravnog krova može se koristiti za solarne elektrane, dodatne prostore za život i rekreaciju, parking, popločane terase I ozelenjene površine. U kompaktnom okruženju gradova zeleni ravni krovovi nude dodatne korisne površine za vegetaciju koja ublažava posledice ekstremnih temperaturnih opterećenja, zadržava brz odliv atmosferskih voda i čuva deo prirodnog okruženja za životinje i ljude. Sve to omogućavaju promišljeni projekti, napredna tehnološka rešenja i kvalitetni materijali.

×

Pre nego što završimo vašu prijavu...

Klikom na polje „DA“ dole potvrđujete da prihvatate naša obaveštenja o marketingu (kompanije Kalcer d.o.o., Slovenija) e-poštom do otkazivanja. U svrhu obaveštavanja putem e-pošte, zadržavamo e-adresu, ime i prezime. U svakom trenutku možete pregledati svoje podatke i zatražiti da se isprave ili potpuno izbrišu ili da opozovete ovu saglasnost. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Poslednji korak

Da li nam dozvoljavate da snimamo i čuvamo prikaze primljenih poruka i klikove na veze u primljenim porukama? Kako se trudimo da primaocima pošaljemo najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj, želeli bismo da merimo odgovore na poslate poruke. Za bolju i precizniju ponudu i prilagođavanje daljih poruka automatski obrađujemo lične podatke, analiziramo, profilišemo i procenjujemo zainteresovanost naših kupaca. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Prijava je istekla...

Sačekajte nekoliko trenutaka.

8.0matejm