U Artikl meseca

Dovratci za klizna vrata

Dovratnici za klizna vrata su odlično rešenje za maksimalno iskorišćenje prostora. Pored uštede prostora, veliku prednost imaju i u enterijerskim rešenjima.
Postoje dve vrste kaseta:

  • za montažu u klasičnom zidu – malteru
  • montažu u zidu od gipsanih ploča

Prednosti kaseta za klizna vrata su brza I jednostavna ugradnja, veliki izbor dimenzija, prilagodljivost prema kupcima, jednostavan i funkcionalan dizajn.

Više informacija možete dobiti na našem sajtu :
Više …

ili od našeg prodajnog tima: info@kalcer.rs

×

Pre nego što završimo vašu prijavu...

Klikom na polje „DA“ dole potvrđujete da prihvatate naša obaveštenja o marketingu (kompanije Kalcer d.o.o., Slovenija) e-poštom do otkazivanja. U svrhu obaveštavanja putem e-pošte, zadržavamo e-adresu, ime i prezime. U svakom trenutku možete pregledati svoje podatke i zatražiti da se isprave ili potpuno izbrišu ili da opozovete ovu saglasnost. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Poslednji korak

Da li nam dozvoljavate da snimamo i čuvamo prikaze primljenih poruka i klikove na veze u primljenim porukama? Kako se trudimo da primaocima pošaljemo najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj, želeli bismo da merimo odgovore na poslate poruke. Za bolju i precizniju ponudu i prilagođavanje daljih poruka automatski obrađujemo lične podatke, analiziramo, profilišemo i procenjujemo zainteresovanost naših kupaca. Više informacija o našoj politici privatnosti.

Prijava je istekla...

Sačekajte nekoliko trenutaka.